Selectie voor Standard Luik: Dolberg weer niet aanwezig

Bron: ajaxfanzone.nl

Doordat Kasper Dolberg nog steeds last heeft van een buikwandblessure kan Erik ten Hag nog geen gebruik maken van de spits. Ten Hag neemt 22 spelers mee waaronder ook Daley Blind. Daley botste tijdens de laatste oefenwedstrijd met Kostas Lamprou en leek geblesseerd te zijn aan zijn heup maar de wissel die daarop volgde was een geplande en geen noodzakelijke. Ajax zal morgenavond Standard Luik treffen op Sclessin en volgende week ontvangen wij de Belgen.

Siem de Jong behoort eveneens niet tot de selectie voor het eerste duel met Luik. De routinier is niet geblesseerd, maar ook niet wedstrijdfit, aldus Ten Hag. De oefenmeester ziet dan ook liever dat De Jong deze week in Nederland blijft om helemaal fit te worden.

De volledige wedstrijdselectie van Ajax: Andre Onana, Kostas Lamprou, Benjamin van Leer, Matthijs de Ligt, Rasmus Kristensen, Nico Tagliafico, Max Wöber, Daley Blind, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Lasse Schöne, Donny van de Beek. Carel Eiting, Hakim Ziyech, Dusan Tadic, David Neres, Zakaria Labyad, Klaas Jan Huntelaar, Noa Lang, Kaj Sierhuis, Dani de Wit, Jurgen Ekkelenkamp

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/08/06/selectie-voor-standard-luik-dolberg-weer-niet-aanwezig/