Schuiteman over tweeluik met Sturm Graz: “Ajax zal nu toch wel gewaarschuwd zijn?”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Bernard Schuiteman werkt al jaren als scout in Oostenrijk. In 2014 tekende de oud-Feyenoorder een contract als hoofdscout bij Rapid Wien, maar tegenwoordig is hij werkzaam voor Manchester United. Tegenover De Telegraaf heeft Bernard Schuiteman gereageerd op de loting van Ajax voor de voorronde van de Champions League.

Afgelopen dinsdag kwam Sturm Graz uit de koker gerold. Schuiteman hoopt dat Ajax door het recente verleden tegen Oostenrijkse clubs gewaarschuwd is. Red Bull Salzburg en Rapid Wien bleken namelijk in de afgelopen jaren te sterk voor de Amsterdammers. “Sturm Graz is absoluut geen makkie”, aldus Schuiteman.

In 2014 was Red Bull Salzburg de tegenstander van Ajax in de laatste 32 van de Europa League. De ploeg van de toenmalige trainer, Roger Schmidt, was over twee wedstrijden veel te sterk. Een jaar later Wist Rapid Wien in de voorronde van de Champions League met 2-3 te winnen in Amsterdam, nadat het in Wenen 2-2 was geworden. “Dus Ajax zal nu toch wel zijn gewaarschuwd?,” vraagt Schuiteman zich af.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/schuiteman-over-tweeluik-met-sturm-graz-ajax-zal-nu-toch-wel-gewaarschuwd-zijn/