Blessure updates Ajax: Frenkie de Jong niet mee op trainingskamp naar Duitsland

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het lijkt er niet op dat Frenkie de Jong snel zijn rentree gaat maken bij Ajax. Voetbal International meldt namelijk dat de middenvelder volgende week niet met Ajax op trainingskamp gaat naar Duitsland. De 21-jarige De Jong kampt nog met naweeën van zijn enkelblessure.

Ajax vertrekt op 25 juni naar Duitsland en zal daar twee oefenduels gaan spelen. Eén hiervan is tegen SC Preußen Münster op 26 juni. Daley Sinkgraven, die herstelt van een zware knieblessure, gaat wel mee. Hij wordt zorgvuldig gebracht en zal nog niet aan alle onderdelen van de training meedoen. Het is ook nog maar de vraag of Donny van de Beek meegaat. De international had in de laatste dagen van de oefentrip met Oranje last van een liesblessure. Volgende week zal duidelijk worden wat de ernst is van de blessure. Andre Onana trainde woensdag bij de eerste training nog binnen, maar zal de komende dagen de buitentraining hervatten.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/blessure-update-ajax-frenkie-de-jong-niet-mee-op-trainingskamp-naar-duitsland/