Dekker tekent een contract tot 2020 bij AZ

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vince Gino Dekker vervolgt zijn carrière definitief bij AZ. Eerder was al bekend dat een overstap naderde, maar nu is de deal officieel beklonken. De linksbuiten heeft een verbintenis getekend tot en met de zomer van 2020, waar nog een optie van een extra jaar bij zit. 

Dekker begon al op jonge leeftijd bij de jeugdopleiding van Ajax en stroomde vaak gemakkelijk door naar de volgende lichting. In 2016 maakte de linkspoot zijn debuut in het betaalde voetbal bij Jong Ajax in de Jupiler League. Voetballen bij de beloften deed Dekker in totaal vijftien keer, waarin hij drie keer het net wist te vinden. 

De afgelopen maanden kwakkelde Dekker met een ernstige knieblessure, waardoor de aanvaller bijna het hele seizoen langs de kant stond. Sinds een paar weken was Dekker weer terug in de selectie van Michael Reiziger. Dekker sluit na de zomerstop aan bij Jong AZ. De beloften van de Alkmaarders komen eveneens uit in de Eerste Divisie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/112680/dekker-tekent-een-contract-tot-2020-bij-az