Ajax Life 18: pijnlijke prestigestrijd en het DNA van Schöne

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax moet zondag bij PSV winnen om de druk nog enigszins op te voeren. Meer dan ooit staat de eer op het spel tijdens de onderlinge prestigestrijd. In de nieuwste Ajax Life (deze vrijdag op de mat) lees je er alles over.

Verder spraken we uitgebreid met Lasse Schöne. Zolang de schaal niet in Eindhoven is overhandigd, geeft hij de strijd om de titel niet op. In een groot interview vertelt de sympathieke Deen over zijn dienstjaren bij Ajax. “Het Ajax-DNA heeft altijd in me gezeten.”

Het had de nodige voeten in de aarde, maar de Amsterdam Arena heet vanaf volgend seizoen Johan Cruijff Arena. En daarmee krijgt Amsterdams en Nederlands beste voetballer ooit eindelijk de eer die hem toekomt. We kijken uitgebreid vooruit op de veranderingen die nu eindelijk echt in gang zijn gezet.

De Ajax Foundation werd in 2010 opgericht. Met dit platform neemt Ajax zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij spreken met direct betrokkenen over wat er is bereikt in de afgelopen acht jaar. “Wij dragen bij aan het menselijke gezicht van Ajax,” stelt Jeannette Jongejans is een gesprek.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23846