Ajax Foundation

Fotoverslag Ajax – Sparta

Bron: ajaxfanzone.nl

Hierbij ons fotoverslag van de wedstrijd Ajax – Sparta, uitslag 2-1. Klik hier voor het tekstverslag van deze wedstrijd.

Charity matchday, een prima initiatief

Babel is weer thuis

De basiself

De Ajax Foundation pakt uit

Het bekende muntje heeft zijn werk weer gedaan

Kom op mannen, AZ heeft al gespeeld toch……..

Ajax Foundation ontvangt CBF-keurmerk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Een mooie mijlpaal voor de Ajax Foundation: sinds 1 september 2018 heeft de stichting het CBF-keurmerk gekregen van het Centraal Bureau Fondsenwerving.

De Ajax Foundation is daarmee nu een erkend goed doel. Ajax is de eerste voetbalclub in Nederland waarvan de foundation het keurmerk krijgt. “Mensen en bedrijven die aan de Ajax Foundation schenken, weten nu ook dankzij het keurmerk dat hun donatie op een goede manier wordt besteed”, vertelt Jeannette Jongejans, manager van de Ajax Foundation op Ajax.nl.

Win ‘Koken met 3 sterren, keukengeheimen van Ajax’!

Bron: www.ajaxlife.nl

Zou Huntelaar thuis ook zo in de keuken staan? © Ajax Foundation

Het is jullie vast niet ontgaan, de spelers van Ajax deden mee aan het maken van een heus kookboek. De opbrengst hiervan gaat deels naar de Ajax Foundation. Wij mogen twee exemplaren weggeven, gesigneerd door ambassadeur John Heitinga.

Het officiële kookboek geeft je een letterlijk een kijkje in de keuken van Ajax. De verhalen en recepten van onder anderen Heitinga, Justin Kluivert, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong inspireren de liefhebber om zelf lekker aan de slag te gaan met gezonde voeding.

Ajax Life 18: pijnlijke prestigestrijd en het DNA van Schöne

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax moet zondag bij PSV winnen om de druk nog enigszins op te voeren. Meer dan ooit staat de eer op het spel tijdens de onderlinge prestigestrijd. In de nieuwste Ajax Life (deze vrijdag op de mat) lees je er alles over.

Verder spraken we uitgebreid met Lasse Schöne. Zolang de schaal niet in Eindhoven is overhandigd, geeft hij de strijd om de titel niet op. In een groot interview vertelt de sympathieke Deen over zijn dienstjaren bij Ajax. “Het Ajax-DNA heeft altijd in me gezeten.”

Dit gebeurt er allemaal met jouw oude Arena-stoeltje!

Bron: www.ajaxlife.nl

Heb jij ‘m al binnen of zit je er nog op te wachten? De eerste oude stoeltjes van de Johan Cruijff Arena zijn verzonden naar de supporters die er vroeger op zaten. We kunnen nu ook bekijken hoe het tweede leven van zo’n stadionstoeltje eruit ziet.

We hebben het kleurenpatroon van de stoelen in de JC Arena een jaar of twintig gehekeld, maar het stadion ziet er nu spic en span uit. En hoe leuk is het dan om voor een prikkie je oude stoeltje te kopen? Heel leuk, als je het ons vraagt!

Programma Open Dag grotendeels duidelijk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Er wordt steeds meer duidelijk over het programma van de Open Dag, die op vrijdag 4 augustus plaats vindt. De Open Dag start om 12.00 en eindigt om 17.30.

Uitzwaaiwedstrijd

Er staat onder andere een uitzwaaiwedstrijd voor Daphne Koster en Anouk Hoogendijk op het programma. De speelsters besloten na het winnen van de dubbel met de Ajax Vrouwen hun voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Zij krijgen nu dus nog één keer de kans op een mooi manier afscheid te nemen van het voetbal.

Pages

Subscribe to Ajax Foundation