Ajax Jonge Schare

Ajaxlife.nl en app krijgen nieuw rood-wit jasje!

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajaxlife.nl wordt in een nieuw jasje gehesen! © Ajax Life

Voor ons is dit best een spannende week. Er veranderen online bij ons wat dingen en woensdag 5 september is het al zo ver. Ajaxlife.nl is dan vernieuwd. We vervangen na vijf jaar onze oude vertrouwde site, voorzien onze app van een nieuw jasje en we pakken de nieuwsbrieven aan.

Goed, een nieuwe website, een nieuw jasje voor de app en verse nieuwsbrieven. Daar zit natuurlijk wel een gedachte achter. Daarom volgt hieronder een stukje duiding!

Informatie over kaartverkoop PSV – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft op de website meer informatie bekend gemaakt over de kaartverkoop rond de topper PSV – Ajax, die op 23 september op het programma staat.

Voor het duel zullen 1200 kaarten beschikbaar zijn, voor de prijs van € 35,03, waarbij er één kaart per kaarthouder gekocht kan worden. Er zal een verplichte treincombi vanaf de Johan Cruijff Arena gelden.

De kaarten worden verkocht volgens onderstaand schema:

Laatste Kaarten Actie: voor 15 euro naar Ajax - FC Emmen!

Bron: www.ajaxlife.nl

Daley voetbalde al eens een oefenpotje tegen FC Emmen. © Ajax Images

Ajax speelt op zaterdag 25 augustus thuis tegen promovendus FC Emmen. Met onze Laatste Kaarten Actie kun jij er als Ajax Jonge Schare-lid voor slechts 15 euro bij zijn!

Na de valse competitiestart tegen Heracles (1-1) is het zaak om tegen FC Emmen scherp te beginnen aan de wedstrijd. Het seizoen is nog maar net begonnen, maar toch heeft Ajax natuurlijk wel wat goed te maken en het moet zorgen dat de achterstand op PSV niet gelijk nog verder oploopt.

Laatste Kaarten Actie: voor 15 euro naar Ajax - Heracles!

Bron: www.ajaxlife.nl

Voor 15 euro naar de opening van de competitie is prima werk, toch? © Ajax Images

Op zaterdag 11 augustus speelt Ajax thuis tegen Heracles. Het gaat hier om de allereerste wedstrijd van de competitie, dus het is altijd goed om daarbij te zijn! Met onze Laatste Kaarten Actie kun jij er als Ajax Jonge Schare-lid voor slechts 15 euro bij zijn!

We hebben gelukkig allemaal weer veel zin in wedstrijden van Ajax en bovendien kunnen de Ajacieden jullie steun in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen uitstekend gebruiken. Een frisse start, daar draait het om.

20% korting in fanshop voor leden tijdens Open Dag Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Wij gokken dat Blind een groot applaus krijgt! © Ajax Images

Heb jij de Open Dag van Ajax al in je agenda staan? Er is op zaterdag 28 juli weer van alles te doen in en rond de Johan Cruijff Arena. De Supportersvereniging Ajax is natuurlijk ook van de partij en biedt leden 20 procent korting in de fanshop bij het stadion.

We zijn te vinden op het Arenapark (grasveld aan zuidkant stadion), waar kinderen leuke voetbalspelletjes kunnen doen of lekker kunnen stuiteren op een springkussen. De kans is groot dat mascotte Lucky even komt kijken voor een knuffel of high five!

Win de tenues van de Ajax Jonge Schare vaandeldragers!

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit zijn dus de tenues die je kunt winnen! © De Brouwer

We hebben een leuke prijsvraag voor leden van Ajax Jonge Schare. We maken ons op voor een nieuw seizoen en dit betekent dat we met wat oude tenues zitten. Wat is een beter idee dan die te verloten? Precies, geen idee, dus dat gaan we maar gewoon doen!

Grote kans dat je als lid van Ajax Jonge Schare weet dat bij elke thuiswedstrijd acht Jonge Schareleden het veld op mogen als vaandeldrager. Er zijn twee keer vier leden nodig om bij de opkomst netjes de vaandels te tonen.

Word jij ballenjongen of vaandeldrager bij Ajax - Sturm Graz?

Bron: www.ajaxlife.nl

Wie weet sta jij binnenkort ook op zo'n foto! © De Brouwer

We zoeken ballenjongens en -meisjes voor de superbelangrijke wedstrijd tegen Sturm Graz op woensdag 25 juli, aftrap 20.30 uur. Maar dat is nog niet alles! We zoeken ook nog acht vaandeldragers!

We hoeven jullie vast niet uit te leggen hoe belangrijk de wedstrijd tegen Sturm Graz is. Als Ajax de Champions League wil halen, dan is een goed resultaat tegen de Oostenrijkers van groot belang. En jij kunt als lid van Ajax Jonge Schare wel heel dicht op de actie zitten bij deze spannende seizoensopener!

Win kaartjes voor Ajax - Sturm Graz!

Bron: www.ajaxlife.nl

Een Europees avondje Ajax is altijd goed! © De Brouwer

We hebben leuke dingen voor Ajacieden die zin hebben in een Europees avondje! Er staat eindelijk weer een Europees potje op het programma en wij geven gratis kaartjes weg voor Ajax - Sturm Graz. Leden kunnen namelijk kaartjes winnen!

De heenwedstrijd tussen Ajax en Sturm Graz wordt woensdag 25 juli gespeeld. De aftrap in de Johan Cruijff Arena is om 20.30 uur en hopelijk kunnen de Ajacieden die avond een eerste stap zetten naar kwalificatie voor een Europese groepsfase.

Win nieuwe thuisshirt en privérondleiding door Arena!

Bron: www.ajaxlife.nl

Draag jij straks als eerste het nieuwe thuisshirt? © Ajax Life

Ajax maakt binnenkort het nieuwe thuisshirt bekend en dan hangen de nieuwe tricots in de Ajax Fanshops bij de Arena en in de Kalverstraat. Jij kunt een van de eersten zijn die het nieuwe thuisshirt aantrekt. Hoe? Lees snel verder!

We mogen namelijk nieuwe thuisshirtjes weggeven, maar alleen aan een lid van Ajax Life en een lid van Ajax Jonge Schare. Deze twee prijswinnaars mogen ieder ook nog eens een introducee meenemen. Oh en je mag ook zelf de bedrukking uitkiezen, die krijg je er gratis bij. Mooie deal toch?

Ajax Life 20: Puzzelen met Ten Hag

Bron: www.ajaxlife.nl

Na een turbulent en teleurstellend seizoen wacht Ajax nu wellicht een hete transferzomer. Hoe gaat trainer Erik ten Hag daar mee om? In Ajax Life 20 - onze laatste krant dit seizoen – kijkt hij vooruit naar zijn eerste volledige voorbereiding en seizoen in Amsterdam. De krant valt deze vrijdag bij leden op de deurmat.

Pages

Subscribe to Ajax Jonge Schare