Ajax Life 16: Heilig vuur en openhartige Donny

Bron: www.ajaxlife.nl

In Ajax Life 16 zitten we om tafel met Donny van de Beek. De middenvelder heeft goede teksten in een lang en openhartig gesprek met Ajax Life.

Als Ajaxfan en kind van de club snapt de speler de frustratie op de tribunes als geen ander en hij is van mening dat de spelers elkaar onderling best eens flink op de kloten mogen geven. "Soms zijn we te lief voor elkaar."

Verder zoomen we natuurlijk in op de huidige situatie bij de club. Erik ten Hag verweet zijn spelers na de nederlaag tegen Vitesse een gebrek aan beleving en zag vervolgens mentale progressie tegen sc Heerenveen. Met drastisch ingrijpen hoopt hij het heilige vuur aan te wakkeren voor de slotfase van dit turbulente seizoen.

Verder o.a. in deze editie: een artikel over Facebookpagina Stadion De Meer, die dagelijks heerlijke foto’s van Ajax’ glorieperiode tussen 1934 en 1996 deelt, een gesprek met fotograaf Björn Martens, die als fotograaf de passie van Ajaxfans vastlegt. Zijn werk komt binnenkort in boekvorm uit! Verder schreef Menno Pot voor ons een bijzonder verhaal over hoe Johan Cruijff in 1988 bijna trainer van sc Heerenveen werd...

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23662