‘Ajax en ontslagen trio schakelen advocaten in’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax en het op non-actief gezette trio Marcel Keizer, Dennis Bergkamp en Hennie Spijkerman hebben nog geen akkoord bereikt over de ontbinding van de contracten tussen de partijen. Hiervoor hebben de partijen advocaten ingeschakeld.

In gesprek met De Telegraaf verklaart algemeen directeur Edwin van der Sar: “Het ontbinden van de contracten met het trio ligt bij de advocaten van de respectievelijke partijen en we hopen dit zo snel mogelijk afgerond te hebben.” Volgens de oud-doelman van Ajax was de uitschakeling in het bekertoernooi tegen FC Twente niet de voornaamste reden voor de breuk. “Zoiets is geen kwestie van een gemiste kans of niet benutte strafschop.”

“Het was wel het moment voor ons. Tegen PSV, Excelsior en AZ beleefden we inderdaad een goede week. Toch, we hebben de situatie bij het eerste elftal een half jaar bekeken en kwamen tot de conclusie dat we te weinig progressie zagen. Met Marcel Keizer zouden we niet het niveau bereiken waar we heen willen met Ajax”, aldus Van der Sar.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-en-ontslagen-trio-schakelen-advocaten/