Van der Sar erkent 'indringende gesprekken' met Keizer

Bron: www.ajaxlife.nl

Sar denkt vooruit. © Copy Rights

Edwin van der Sar heeft in Het Parool toegegeven dat er na de thuisnederlaag tegen Vitesse kritisch gekeken is naar de positie van Marcel Keizer als trainer. “Toen hebben we een aantal indringende gesprekken gevoerd met de trainer en zijn staf, waar ook Marc Overmars als directeur spelersbeleid bij was. Dat lijkt me een normale gang van zaken.”

Met een uitgeholde selectie en de gang van zaken rondom Abdelhak Nouri menen sommigen dat Keizer voor een onmogelijke taak staat. Oud-doelman Van der Sar betwist dat en vindt dat de trainer genoeg hulpmiddelen tot zijn beschikking heeft. “met de hulp die Marcel Keizer bij Ajax krijgt, vanuit zijn staf en vanuit het technisch hart en directie, moet hij de zaak zelf vlot kunnen trekken.”

“We moeten ons kwalitatief niet laten uithollen en iets eerder naar een aankoop gaan om het elftal direct te versterken,” toont Van der Sar zich ambitieus. Ook bij de clubleiding is het duidelijk dat Ajax er telkens niet staat tijdens de Europese voorrondes. “Het streven moet zijn om de selectie vóór het seizoen klaar te hebben.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22898