'Ajax houdt Keizer tegen het licht en verkent trainersmarkt'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het functioneren van trainer Marcel Keizer wordt deze week tegen het licht gehouden. Dat meldt De Telegraaf maandagochtend. Bovendien verkent de Amsterdamse club de trainersmarkt.

'Het is echt crisis en daar hoort crisisberaad bij', schrijft de ochtendkrant. 'Vooralsnog blijft Keizer de man om Ajax als trainer te leiden, vooral gesteund door Dennis Bergkamp. Maar binnen de rvc is gemor hoorbaar, alleen ontbreekt in dat orgaan iedere technische kennis na het vertrek van Theo van Duivenbode. Of Keizer het krachtenveld bij Ajax gaat overleven en zondag tijdens het uitduel bij SC Heerenveen op de bank zit, valt te bezien', aldus de krant.

Ajax verloor zondagmiddag opnieuw in de Eredivisie dure punten door te verliezen van Vitesse (1-2). Na de eerdere nederlaag bij Heracles Almelo (2-1) en het gelijkspel bij ADO Den Haag (1-1) was het alweer de derde keer dat er punten werden verloren in nog maar zes Eredivisiewedstrijden dit seizoen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/107450/ajax-houdt-keizer-tegen-het-licht-en-verkent-trainersmarkt