Overmars verzekert dat er na Sánchez niemand vertrekt

Bron: www.ajaxlife.nl

Het wordt half augustus dan ook vooral tijd dat er versterking komt. © Pro Shots

Het is klaar. Ajax tekent deze zomer geen bonnetjes meer. Er wordt niemand meer verkocht. Davinson Sánchez was de laatste. Althans, dat stelt Marc Overmars. En dan hopen we slechts dat die belofte meer waard blijkt dan tijdens vorige zomers.

Ajax raakte na het verliezen van de finale van de Europa League spelers als Davy Klaassen en Bertrand Traore kwijt, terwijl ook jongens als Jairo Riedewald en Kenny Tete vertrokken. Daar komt nu het vertrek van Sánchez bovenop. Een bedrag van 40 miljoen euro kun je niet weigeren.

De club roerde zich tot op heden amper op de transfermarkt en dus neemt de onrust toe, maar Overmars probeert de gemoederen te bedaren door een belofte te doen. Sánchez vertrekt dan nog, maar nu is het klaar. De overige spelers zijn echt 'not for sale'. Maar dan ook gewoon echt niet.

“Toen we op dit enorme bedrag uitkwamen en duidelijk was dat Sánchez  zou vertrekken, heb ik met mijn collega’s binnen de clubleiding overlegd over de komende weken,” stelt Overmars in een reactie op het digitale thuis van Ajax.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22325