Kluivert: “Ben vaker de diepte in mijn spel gaan benutten”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Justin Kluivert kijkt uit naar het nieuwe seizoen. De 18-jarige aanvaller krijgt bij het eerste te maken met Marcel Keizer. Vorig jaar werkte zij ook al samen bij Jong Ajax. “Marcel Keizer is een goede trainer. Ik ken hem natuurlijk al van vorig seizoen. Ik heb veel van hem geleerd. Ik ben een speler die veel diepte heeft in zijn spel. Door hem ben ik dat vaker en beter gaan benutten. Het is belangrijk dat zo’n iemand dat tegen je zegt”, laat het talent weten aan Voetbal Inside.

Het belangrijkste doel voor komend seizoen is duidelijk, ook voor de buitenspeler: “Wij zijn Ajax en moeten natuurlijk gaan voor het kampioenschap. Dat moeten we halen. Daar gaan we ook voor en ik denk dat het mogelijk is met onze selectie. Als het aan mij ligt worden we kampioen, ja.”

In de Europa League finale tegen Manchester United zei José Mourinho iets tegen Kluivert. Wat er precies werd gezegd wil hij niet zeggen. “Ik ga daar niet te diep op in, maar het zijn in ieder geval niet de verhalen die je overal las destijds.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/kluivert-vaker-diepte-spel-gaan-benutten/