[Update II] 'Zivkovic akkoord met Oostende'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Richairo Zivkovic verruilt de Eredivisie mogelijk voor de Belgische competitie. De spits, dit seizoen door Ajax verhuurd aan FC Utrecht, heeft geen toekomst meer in Amsterdam en is in verregaande onderhandeling met KV Oostende.

Volgens het Belgische Het Laatste Nieuws zou de transfer zelfs in de komende dagen al rond moeten komen. Zivkovic moet bij Oostende de opvolger worden van Landry Dimata, die hoogstwaarschijnlijk naar VFL Wolfsburg vertrekt. Oostende eindigde dit seizoen als vijfde in de competitie.

Voor Zivkovic lijkt er deze zomer sowieso een einde te komen aan zijn periode bij Ajax. De jonge spits werd in 2014 overgenomen van FC Groningen, maar in de ArenA speelde hij zelden. In totaal kwam hij tot tien wedstrijden in het eerste, waarin hij twee keer scoorde. Vorig seizoen werd hij al uitgeleend aan Willem II en hij heeft nog een contract tot de zomer van 2019 bij Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105313/update-ii-zivkovic-akkoord-met-oostende