Groningen haalt Warmerdam op bij Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Django Warmerdam zal deze zomer niet terugkeren bij Ajax na een jaar verhuurd te zijn aan PEC Zwolle. De talentvolle verdediger wordt namelijk verkocht aan Groningen. Dat is wat Voetbal International maandagmiddag wereldkundig maakt. Warmerdam maakte nooit officiële minuten in Amsterdam.

De 21-jarige linkspoot is tot dusver bezig aan een sterk seizoen in Zwolle. Warmerdam maakte zijn opwachting in 24 Eredivisie-duels en speelde drie keer mee in het KNVB Bekertoernooi. Vier keer was de verdediger annex middenvelder trefzeker, vier keer was hij de aangever. Een terugkeer naar Amsterdam leek daarom niet ondenkbaar.

Groningen blijkt echter daadkrachtiger en wist Warmerdam los te weken bij Ajax, waar het product van de jeugdopleiding nog tot en met medio 2018 onder contract stond. Hoeveel de huidige nummer tien van de Eredivisie voor Warmerdam betaalt, is vooralsnog onduidelijk. Wel is duidelijk dat er getekend is voor drie jaar.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/104354/groningen-haalt-warmerdam-op-bij-ajax