LIVE 20:00 uur | Jong Ajax - FC Dordrecht (0-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de wedstrijd tussen Jong Ajax en FC Dordrecht in de Jupiler League. Jong Ajax bezet momenteel de tweede plaats met een achterstand van nog acht punten op koploper VVV Venlo, dat vrijdagavond uitkomt tegen RKC Waalwijk. FC Dordrecht maakt een slecht seizoen door en bezet de negentiende plaats in de Jupiler League. De wedstrijd is niet volledig met beeld te volgen, maar hoogtepunten zijn te zien op het live schakelkanaal op FOX Sports 1.

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Zeefuik, Sanniez (Walian 80'), Bergsma, Dankerlui; Eiting, De Jong (Lang 65'), Nouri (Savastano 65'); Cerny, Cassierra, Mazraoui.Wisselspelers Jong Ajax: Van Bladeren, Savastano, Walian, D. de Wit, Leyder, Lang.Opstelling FC Dordrecht: Coremans; Van Wermeskerken, Alkan, Kramer, De Nooijer; Boogers, Daniels, Da Cruz, Touré, Godee, Pisas.Wissels FC Dordrecht: Hak, Antman, Cijntje, Hilgen, Wijkhuijs.

Doelpunten:-

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/103927/live-2000-uur-jong-ajax-fc-dordrecht-0-0