#RoadtoFutureCup 3: Cerny-route Trograncic?

Bron: www.ajaxshowtime.com

15, 16 en 17 april staat op De Toekomst de zevende editie van de ABN Amro Future Cup gepland. Getalenteerde O17-teams van topclubs over heel de wereld gaan in drie dagen de strijd met elkaar aan. Ajax Showtime blikt deze week in vier delen '#RoadtoFutureCup' vooruit op het toernooi van Ajax O17. Vandaag: de middenvelders.

De Future Cup is een prachtig toernooi. Waar ik het hele seizoen merk dat Ajax O17 toch stukken minder populair is bij de gemiddelde Ajax-fan dan Ajax O19, is dat na het Paasweekend altijd anders. Spelers staan op of spelers vallen tegen en in de maanden erna is het aan diezelfde spelers om met die publieke opinie om te gaan. Het toernooi is een graadmeter voor de nabije toekomst, hoe oneerlijk dat soms ook is. Het is het toernooi waar spelers als Riechedly Bazoer en Vaclav Cerny zich voor het eerst toonden en voor zo'n zelfde scenario zal Antonio Trograncic tekenen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/103824/roadtofuturecup-3-cerny-route-trograncic