TG: Ajax polst eventueel veiligheidsrisico Turkije

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft misschien direct te maken met het conflict tussen Nederland en Turkije. Wanneer de Amsterdammers de volgende ronde van de Europa League bereiken, kan Besiktas worden geloot.

Als dat het geval is zal de club zeer waarschijnlijk informatie bij het ministerie van Buitenlandse Zaken inwinnen over de veiligheid in Istanbul. 'De volledige focus ligt op de wedstrijd tegen FC Kopenhagen en het bereiken van de volgende ronde. Pas als dat is gelukt, kijken we verder', aldus woordvoerder Miel Brinkhuis.

Het medium schrijft verder dat de UEFA op verzoek van Ajax een helpende hand kan bieden. 'Zo kunnen clubs uit Rusland en Oekraïne na de annexatie van de Krim door de Russen niet tegen elkaar loten.'

Donny van de BeekDonny van de Beek is zeer waarschijnlijk de vervanger van de geschorste Davy Klaassen in het Europa League-duel met FC Kopenhagen. De middenvelder meldde zich in tegenstelling tot Abdelhak Nouri, David Neres en Justin kluivert niet voor de beloften, die tegen FC Volendam speelden (1-1).

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/103130/tg-ajax-polst-eventueel-veiligheidsrisico-turkije