LIVE 16.00u: Real Madrid O19 - Ajax O19 (2-1)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de kwartfinale van de Youth League tussen Real Madrid en Ajax. De Amsterdammers spelen om 16.00 uur op het complex van Castilla de wedstrijd, die een ticket naar de halve finale kan opleveren. Volg het hier en praat mee. Beelden zijn te zien via Ziggo Sport.

Verslag eerste helft:De start van Ajax O19 was behoorlijk matig te noemen. Al na een minuut spelen was het Dani Gómez met een behoorlijke kans, maar wist doelman Stan van Bladeren op dat moment een vroege openingstreffer te voorkomen. Vlak erna kwam Ajax zelfs bijna op voorsprong nadat Real Madrid-keeper Ramos de bal miste, al haalde hij daarna de bal wel zelf van de lijn.

Toch was het Real Madrid dat al heel snel (5e minuut) op voorsprong kwam. Het was opnieuw Dani Gomez die helemaal vrij stond en dit keer wist hij het net wel te vinden. Real Madrid bleef zeker tot de dertigste minuut de betere partij, al wist het ook geen heel grote kansen te creëren. Bij een Madrileense counter was het rechtsback Deyovaisio Zeefuik die goed verdedigde en even later mikte Sergio Diaz van dichtbij naast.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102966/live-1600u-real-madrid-o19-ajax-o19-2-1