[Update] Sierhuis ook bij Jong tegen Achilles

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax neemt het vrijdagavond op tegen Achilles '29 met Matthijs de Ligt, Carel Eiting, Frenkie de Jong en Vaclav Cerny in de selectie. De ploeg van Marcel Keizer moet het verder doen zonder andere grote namen uit het eerste elftal. 

De selectie van Ajax 1 landde vrijdagmiddag pas weer in Amsterdam en zondag wordt er alweer gespeeld tegen Vitesse. Keizer doet om die reden een beroep op jonge spelers uit Ajax O19. Danilho Doekhi kan mogelijk zijn debuut maken als hij speelminuten krijgt. Dani de Wit en Kaj Sierhuis zijn ook van de partij.

De wedstrijd tussen Achilles '29 en Jong Ajax wordt om 20.00 uur gespeeld in Groesbeek. Jong Ajax zal na een 5-2 nederlaag tegen Fortuna Sittard en een gelijkspel tegen MVV (1-1) weer eens willen winnen, Achilles '29 kan als hekkensluiter bij een zege de laatste strohalm pakken voor lijfsbehoud in de Jupiler League. Het gat met nummer negentien is op dit moment acht punten. Jong Ajax staat tweede, met zes punten achterstand op koploper VVV Venlo.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102522/update-sierhuis-ook-bij-jong-tegen-achilles