Jong Ajax na rust ruim langs RKC Waalwijk

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft vrijdagavond een prima overwinning geboekt op RKC Waalwijk. Op De Toekomst wonnen de beloften met 4-1. Frenkie de Jong, Noussair Mazraoui en Carel Eiting (2) scoorden. 

De eerste helft van het affiche Jong Ajax - RKC Waalwijk was er eentje om snel te vergeten. Hoewel de Amsterdammers immens veel balbezit hadden, kwam de ploeg van Marcel Keizer niet tot veel kansen. De uitploeg kreeg wel wat mogelijkheden. Evander Sno, oud-Ajacied, was twee keer dichtbij maar beide pogingen gingen naast het doel van goalie Norbert Alblas. Aan de overkant was Vaclav Cerny, die zijn rentree maakte na een rugblessure, gevaarlijk.

Zijn schoten misten echter precisie. Vlak voor rust was het toch raak. Een prima aanval leverde een frommelende Carel Eiting op in de vijf meter, de bal belandde voor de voeten van De Jong, die net als tegen FC Den Bosch, weer scoorde voor Jong Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102183/jong-ajax-na-rust-ruim-langs-rkc-waalwijk