Bosz voegt Alblas officieel toe aan A-selectie

Bron: www.ajaxshowtime.com

Door het vroegtijdige vertrek van Tim Krul heeft Ajax-trainer Peter Bosz ervoor gekozen om Norbert Alblas officieel toe te voegen aan de A-selectie van Ajax. Dat meldt de Amsterdamse club via de officiƫle kanalen.

De 22-jarige keeper was afgelopen maand ook al met Ajax mee op trainingskamp naar Portugal, maar kwam daar niet in actie tijdens de oefenduels met respectievelijk Excelsior en RB Leipzig. De verwachting is dat Alblas nu derde keeper wordt, achter eerste doelman Andre Onana en tweede doelman Diederik Boer.

Afgelopen zomer haalde Ajax Krul als (tijdelijke) vervanger van de naar FC Barcelona vertrokken Jasper Cillessen. Echter, omdat het herstel van Krul langer duurde dan verwacht en Onana zich wist te manifesteren, bleek de Hagenaar niet langer nodig in Amsterdam. De keeper, die officieel onder contract staat bij Newcastle United, maakt het seizoen af bij AZ.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102130/bosz-voegt-alblas-officieel-toe-aan-a-selectie