Ajax ontvangt dit seizoen record aan transfers: Nu al ruim 73,5 miljoen

Bron: ajaxfanzone.nl

De afgelopen tijd vertrokken diverse spelers bij Ajax waaronder Richedly Bazoer en Nemanja Gudelj. Ook Anwar El Ghazi staat op het punt Amsterdam te verlaten . Ajax lijkt pas daadwerkelijk geld uit te willen geven op de transfermarkt als de buitenspeler definitief weg is. Dat terwijl de club toch niet echt krap bij kas zit. Ajax heeft dit seizoen al meer geld binnengehaald dan de afgelopen dertien seizoenen. De Amsterdammers verkochten al voor 73,5 miljoen euro aan spelers, zo berekende ELF Voetbal.

Naast de verkoop van Arek Milik, Jasper Cillessen, Gudelj en Bazoer verkocht de club ook spelers als Mike van der Hoorn, Franco Antonucci Viktor Fischer en Lucas Andersen. Nog nooit verdiende Ajax in een seizoen zoveel geld aan transfers! En de pret is nog niet over voor directeuren Slop en Overmars want verwacht wordt dat ook Anwar El Ghazi de club nog gaat verlaten voor een transfersom boven de tien miljoen euro. Dit seizoen werd er tot dusverre iets meer dan twintig miljoen euro uitgegeven, waarvan meer dan de helft voor Hakim Ziyech.

Likes(93)Dislikes(5)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/01/19/ajax-ontvangt-dit-seizoen-record-aan-transfers-nu-al-ruim-735-miljoen/