Ex-Ajacieden in het nieuws: ‘Kishna mag vertrekken bij Lazio; Bojan wil weg bij Stoke’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is altijd leuk, volgens ons tenminste, om te zien hoe het voormalig Ajacieden vergaat nadat zij uit Amsterdam zijn vertrokken. Vandaag verscheen er nieuws over twee spelers die na hun periode bij Ajax zich echt moesten gaan bewijzen om niet als een nachtkaars uit te gaan. Ricardo Kishna was een top-talent bij Ajax maar maakte de verwachtingen nooit waar. Bojan Krkic was mega-talent van Barcelona maar via AC Milan en Ajax vertrok hij naar Stoke City.

KishnaOndanks zijn nog doorlopende contract tot medio 2019 mag Kishna (22) deze winterse transferperiode al weer vertrekken bij SS Lazio, zo meldt het Italiaanse Calciomercato. Kishna verruilde in de zomer van 2015 Ajax voor de Serie A club maar kwam sindsdien tot slechts zestien Serie A-wedstrijden, waarvan negen als basisspeler waarin hij twee keer wist te scoren. De clubleiding van Lazio heeft de knoop doorgehakt en is bereid om de oud-Ajacied te laten gaan. Galatasaray zou al een bod hebben gedaan maar dat was te laag. Ook het Franse Montpellier en enkele Engelse clubs zouden geinteresseerd zijn. Lazio wil een bedrag tussen de vijf en zeven miljoen euro ontvangen voor de aanvaller.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/01/16/ex-ajacieden-in-het-nieuws-kishna-mag-vertrekken-bij-lazio-bojan-wil-weg-bij-stoke/