Krul: “Norbert is een groot talent”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het jaar 2016 stond voor Tim Krul in het teken van herstellen. De gehuurde goalie moest revalideren van een zware knieblessure en maakte in december minuten voor Jong Ajax. Ajax.nl keek met Krul terug op het afgelopen jaar.

Zo vertelt hij dat zijn eerste wedstrijden voor Jong Ajax erg onwennig waren. “Maar daarna kon ik mijn draai weer vinden en voelde het echt lekker om weer onder de lat te staan. Ik vond mezelf weer terug. Al helemaal in de wedstrijd tegen Cambuur, waar ook publiek bij aanwezig was, voelde ik me weer de oude.”  

Krul is bij Ajax niet de enige bij wie 2016 in het teken stond van revalideren. Zo lag Norbert Alblas er ook een lange tijd uit. “We hebben allebei moeten dealen met tegenslag. Waar Norbert aan het begin van zijn carrière staat, ben ik wat jaren verder. Bij Jong Ajax trainden we al een aantal keer samen. We kunnen het goed met elkaar vinden en praten graag samen. Mijn ervaring en de fouten die ik zelf heb gemaakt deel ik met hem. Norbert is een groot talent en waardevol om erbij te hebben. Hij is al ver in zijn ontwikkeling.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/krul-norbert-is-groot-talent/