Onze beste wensen voor 2017!

Bron: www.ajaxlife.nl

Fijne feestdagen en op naar een mooi 2017! © SV Ajax

December, dat is ook een maand om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. We wensen jou als Ajacied alle goeds! Voor de club hebben we een wensenlijstje gemaakt. Maak ook jouw wensen bekend onderaan deze pagina. All the best!

De landstitel Hoe het gebeurt maakt niet uit, maar zorg dat Ajax op zondagmiddag 2 april alles in eigen hand heeft om titelconcurrent Feyenoord te passeren op de ranglijst. Bij voorkeur in de negentigste minuut, om de verworven koppositie vervolgens niet meer uit handen te geven en de landstitel te veroveren, liefst in Eindhoven op de 32ste speeldag.

Zet vol in op Onana Er gaat een ferry naar Newcastle. Wellicht goed om alvast voor Tim Krul te reserveren. Niks ten nadele van een goede Tim Krul, maar Andre Onana heeft een contract tot 2018 en kan het, met Diederik Boer als achtervang. De huurling stapt na dit seizoen sowieso op de boot terug naar Engeland. Een tweede talentvolle doelman halen voor augustus 2017 hoort bij deze wens. En dat de Kameroense bond Onana niet oproept voor de Afrika Cup.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21011