Baars: “Millen had nieuwe uitdaging nodig”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen zomer nam Ajax afscheid van Millen Baars. De jonge middenvelder was aanvoerder van de B1, maar kwam enkele malen in aanvaring met de beleidsbepalers van de Amsterdammers. Toen Manchester United vervolgens kwam, ging het snel en vertrok Baars naar Engeland. In het Noordhollands Dagblad geeft zijn vader, Stefan Baars, uitleg over het hoe en waarom.

“Ajax is een mooie club met een zeer goede jeugdopleiding, maar ze kunnen daar helaas niet zo erg goed mee omgaan”, zo vertelt de vader van Millen. Zijn zoon gaf graag zijn mening over voetbal en daar was niet iedereen van gediend. Daarnaast was zijn zoon ook toe aan een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging lag uiteindelijk in Engeland, maar had veel meer kanten op kunnen gaan.

“Er was interesse vanuit Italië, Portugal en Engeland, maar toen hij bij Chelsea en United was gaan kijken, wist hij dat hij bij Manchester wilde spelen”, aldus Stefan over zijn vastberaden zoon. Een bezoek aan Arsenal vond Baars junior vervolgens ook niet meer nodig, want zijn keuze was al gemaakt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/baars-millen-was-toe-aan-nieuwe-uitdaging/