Overmars volgt Huntelaar en baalt van late komst Ziyech

Bron: www.ajaxlife.nl

Overmars schat de kans aanwezig dat Ajax deze winter de markt op gaat. © Pro Shots

Marc Overmars vertoont zich niet zo vaak in de media, maar bij de schaarse persmomentjes doet hij wel gelijk een boekje open. Zo ging hij zaterdag in gesprek met De Telegraaf in op het te laat aantrekken van Hakim Ziyech, het moeilijk managen van de hevige concurrentie en de interesse in Klaas-Jan Huntelaar.

De Europese wedstrijd tegen Panathinaikos (2-0-zege) toonde aan dat Overmars het dit seizoen redelijk voor elkaar heeft. Ajax beschikt over een brede selectie en ook kwalitatief is de ploeg er op vooruitgegaan ten opzichte van vorige seizoenen. De technisch manager beseft dat zo’n brede selectie ook zijn nadelen heeft.

“Door op het laatst nog Hakim Ziyech erbij te halen, zijn we nu met een groep van 23 man, vol concurrentie begonnen. De afgelopen jaren waren veel spelers zeker van hun plek. Dat is dit jaar anders. Door de meesten is er gevochten voor hun basisplaats, maar er is helaas ook ellende ontstaan. We geven ook toe dat het nu best moeilijk te managen is,” zegt hij tegen De Telegraaf.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20858