Van der Vaart vindt dat Westermann meer krediet verdient

Bron: www.ajaxlife.nl

Westermann speelt tegenwoordig vooral bij Jong Ajax. © Pro Shots

We komen Heiko Westermann eigenlijk alleen nog tegen in de rust van wedstrijden van Ajax. Dan houdt hij een balletje hoog met de andere wisselspelers. Rafael van der Vaart vindt het niet helemaal terecht hoe Ajax omspringt met Westermann.

“Heiko verdient meer krediet,” stelt Van der Vaart tijdens een vraaggesprek met Elf Voetbal. ‘Raffie’ gaf Ajax afgelopen zomer een positief advies toen de overgang van Westermann (33) in de maak was, anders was het er misschien wel niet eens van gekomen.

Van der Vaart en Westermann kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij Hamburger SV en Real Betis Sevilla. Beide spelers hebben in hun carrière betere tijden gekend, de oud-Ajacied speelt tegenwoordig in Denemarken en de Duitser min of meer bij Jong Ajax.

“Voor dat advies mogen ze me nog best even bedanken,” vervolgt Van der Vaart. “Heiko is geslachtofferd na die ene wedstrijd tegen PAOK, waarin iedereen verschrikkelijk slecht speelde. Als Heiko het vertrouwen krijgt, is er geen betere verdediger dan hij.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20713