Jeugd: C1 wint ruim, B1 wint moeizaam

Ajax C1 heeft zaterdag met 4-1 gewonnen van SC Heerenveen C1. De Amsterdamse talenten waren de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar keken bij rust onverdiend tegen een gelijke stand aan.

De thuisploeg kwam na ruim tien minuten spelen op voorsprong. Naci Unuvar zorgde tegen het einde van de eerste helft voor de gelijkmaker. Na rust kwam de C1 los en zorgden Sontje Hansen en Max de Waal (2x) voor een 4-1 eindstand. Tussen de doelpunten door werd er nog een goal van Unuvar afgekeurd.

Wedstrijdverloop: ’11. 1-0 Heerenveen C1’22. 1-1 Naci Unuvar’51. 1-2 Sontje Hansen’54. 1-3 Max de Waal’59. 1-4 Max de Waal

Bijna 1000 voetbalartikelen in de SALE!

Opstelling Ajax C1:Dieker; Hoever (’35. De Vries), Kasanwirjo, Aksit, Scholten; Beelen (’35. Bonnah), Unuvar (’45. De Waal), Taylor; Allouch, Hansen, El Kadiri.