Turkse media: ‘Ajax wil Duitse buitenspeler Sinan Gümüs van Galatasaray’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de spelersgroep na het aantrekken van Chelsea-huurling Bertrand Traoré nog niet helemaal rond, zo geeft de club aan, en dus worden dagelijks bijna tientallen namen in verband gebracht met de club. Aan het inmiddels lange rijtje kan weer een naam toegevoegd worden: In Turkije zegt men namelijk te weten wie directeur Marc Overmars naar Ajax wil halen; flankspeler Sinan Gümus van Galatasaray.

De 22-jarige Gümüs zou volgens de Turken al enkele keren bekeken zijn door een delegatie uit Amsterdam. Gümus kwam in 2014 over van VfB Stuttgart. Bij Galatasaray speelt hij echter maar weinig, en dus lijkt een afscheid de beste optie deze zomer al lolopt Zijn contract nog tot de zomer van 2019. Gümüs is geboren in het Duitse Pfullendorf en beschikt daardoor ook over een Duits paspoort. Hij speelde ook al drie interlands met de Duitse nationale ploeg onder 20 jaar waarin hij o.a. scoorde tegen Nederland. Hij kan nu nog steeds switchen van nationaal team.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/08/15/turkse-media-ajax-wil-duitse-buitenspeler-sinan-gumus-van-galatasaray/