Mogelijke opponenten 4e voorronde CL

Bron: www.ajaxshowtime.com

Uiteraard moet Ajax eerst de derde voorronde van de Champions League zien te overleven, maar de mogelijke tegenstanders voor de vierde voorronde (ook wel play-offs genoemd) zijn tevens bekend. Ajax Showtime zet de mogelijke opponenten op een rij.

Tijdens de loting vrijdagmiddag werd Ajax in de derde voorronde van het kampioenenbal gekoppeld aan het Griekse PAOK Saloniki. Tegen die club speelde Ajax in de zomer van 2010 ook al in de voorronde van de Champions League. Destijds werd er in eigen huis met 1-1 gelijkgespeeld, waarna in de return een 3-3 gelijkspel genoeg was om door te gaan naar de volgende ronde.

Mochten de Amsterdammers zich opnieuw ten koste van de Grieken plaatsen voor de play-offs van de Champions League kan het acht mogelijke tegenstanders treffen. AS Roma en Borussia Mönchengladbach stromen pas in de vierde ronde in, terwijl de andere drie ploegen voortkomen uit de derde voorronde van de Champions League. De loting voor de play-offs van de Champions League vindt plaats op vrijdag 5 augustus.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97751/mogelijke-opponenten-4e-voorronde-cl