Arek Milik blijft definitief bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Arek Milik blijft bij Ajax. Dat hebben de spits en de Amsterdamse club onderling met elkaar afgesproken. Door deze afspraak zal de Poolse international, die afgelopen zomer actief was op het EK in Frankrijk, tijdens de huidige transferperiode geen overstap maken naar een andere club. Dat meldt Ajax op de officiële website.

Het technisch hart en trainer Peter Bosz hebben het vertrouwen in Milik uitgesproken en hechten veel waarde aan het behouden van de 22-jarige aanvaller. Met 21 doelpunten werd hij afgelopen seizoen topscorer van Ajax.

Marc Overmars heeft de afgelopen dagen contact gehad met het management van de topschutter. Milik, die nog tot medio 2019 vastligt in Amsterdam, stond nadrukkelijk in de belangstelling van verschillende buitenlandse clubs, maar geeft de voorkeur dus aan zijn ontwikkeling bij Ajax. Mocht er nu toch nog een club formeel worden voor de spits, dan zal Ajax geen medewerking verlenen. Zodoende zal hij ook volgend seizoen bij Ajax spelen. Op dit moment geniet de EK-ganger nog van een vakantie. Op vrijdag 22 juli zal hij zich weer bij de club gaan melden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/arek-milik-blijft-ajax-trouw/