EK voetbal 2016: Selectie Rode Duivels met de Rugnummers van het Belgisch Elftal

Bron: www.nieuwslog.nl

Op 31 mei 2016 werd de officiële selectie van de Rode Duivels bekend gemaakt. Voor de bondscoach Marc Wilmots was dit wel een uitdaging. Vlak voor het EK waren er een aantal afmeldingen vanwege blessures. Spelers die tijdens de kwalificaties belangrijk waren kunnen hierdoor helaas niet mee.

Aan het team zijn daardoor een aantal verrassingen toegevoegd. Gelukkig bezit België op dit moment genoeg talent om nog steeds een uitstekend elftal mee te nemen naar het EK2016.

Blessureleed bij de rode duivels

De selectie van de Rode Duivels is flink aangepast vanwege blessureleed in de afgelopen maanden bij het Belgisch Elftal. De aanvoerder van het elftal is normaal gesproken de verdediger van Manchester City Vincent Kompany. Helaas heeft de verdediger een zware liesblessure opgelopen waardoor hij geopereerd moet worden en vier maanden aan de kant staat. Helaas blijkt de verdediging van het Belgisch Elftal sowieso vol blessureleed te zitten. Collega’s Bjorn Engels, Nicolas Lombaerts en Dedryck Boyata zijn normaal van vaste waarde voor het elftal. Helaas zijn ook zij geblesseerd uitgevallen in aanvang van de Euro2016.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1253365-ek-2016-selectie-rode-duivels-rugnummers-belgisch-elftal/