Van der Hoorn: “Het was een hele belangrijke goal”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mike van der Hoorn scoorde zondagavond de bevrijdende 2-0 tegen FC Twente. “Het begint met het houden van de nul, maar als je dan een doelpuntje kunt meepikken dan ben je heel blij. Het was een heel belangrijke goal. Het was een opluchting. Je voelde dat de ban gebroken was. De spelers van Twente lieten de koppies hangen en dan moet je uitlopen. Dat deden we goed”, vertelt Van der Hoorn in gesprek met de NOS.

“Natuurlijk was er spanning”, vervolgt de centrale verdediger. “Vooral omdat het lang duurt voordat je de wedstrijd beslist. Je ziet dat Twente de kwaliteiten heeft om een goal te maken. De tussenstand van PSV wisten we niet. Daar heb ik tijdens de wedstrijd ook niet aan gedacht. We moesten gewoon zelf winnen.”

Volgende week gaat Ajax op bezoek bij nummer zeventien De Graafschap. Een zege lijkt voldoende voor de 34e  landstitel. “Het is nu leuk die euforie, maar vanaf woensdag richten we ons vol op De Graafschap. Het lijkt zo dichtbij, maar ook zo ver weg”, besluit Van der Hoorn poëtisch.

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/van-der-hoorn-het-was-een-hele-belangrijke-goal/