Kevin Blom fluit Ajax – FC Twente

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Kevin Blom is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter om de wedstrijd tussen Ajax en FC Twente in goede banen te leiden. Ook de andere titelkandidaat PSV kan rekenen op een ervaren arbiter: in Eindhoven zal Björn Kuipers erop toezien dat de wedstrijd eerlijk zal verlopen.

Ajax en arbitrage zijn twee woorden die de afgelopen weken regelmatig in het nieuws waren. Zo ontvingen de Amsterdammers zowel tegen FC Utrecht als sc Heerenveen twee discutabele strafschoppen. De arbitrage bij de wedstrijden van Ajax zal daarom onder een vergrootglas liggen de laatste twee wedstrijden.

Alhoewel FC Twente de laatste paar weken al om des keizers baard speelt, speelt de tegenstander van PSV, SC Cambuur Leeuwarden, nog voor lijfsbehoud. Wanneer de Friezen verliezen in Eindhoven zijn zij gedegradeerd.

Gerelateerde berichtenFilter byTypeAll51015-->Post typePostPageCategoryNieuwsAlgemeenFoto AjaxA1WatcherzAjax VrouwenSort byTitle<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>Relevance<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/blom-fluit-ajax-fc-twente/