Hendriks mag vertrekken bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De wegen van Sam Hendriks en Ajax zullen na dit seizoen gaan scheiden. De 21-jarige spits mag ondanks een doorlopend contract vertrekken bij Ajax, zo meldt Voetbal International.

De spits is dit seizoen topscorer van Jong Ajax met dertien doelpunten. In de tiende speelronde debuteerde Hendriks in het eerste van Ajax. Na het wegvallen van Anwar El Ghazi uit de wedstrijdselectie, werd de spits door Frank de Boer opgeroepen. Hendriks had met een assist  een belangrijk aandeel in de 1-3-zege op Vitesse.

De speler van Jong Ajax mag nu dus gaan uitkijken naar een nieuwe club. “Komende maand gaan we de knoop doorhakken. Er hebben al meerdere clubs interesse getoond”, vertelt zijn zaakwaarnemer Robert Postma in gesprek met Voetbal International. Hendriks is nog in het bezit van een contract tot medio 2017.

Gerelateerde berichtenFilter byTypeAll51015-->Post typePostPageCategoryAlgemeenNieuwsFoto proshotsSort byTitle<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>Relevance<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/hendriks-mag-vertrekken-bij-ajax/