Ronald de Boer: “De Boer zet elftal tegen die tijd naar zijn hand”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ronald de Boer heeft, naast kritiek, ook complimenten voor zijn tweelingbroer Frank de Boer. De FOX-analyticus Ronald vindt dat Ajax-coach Frank zijn ploeg weer op de rails heeft. De Telegraaf rekende uit dat de coach slechts één wedstrijd verloor bij Ajax in de maanden april en mei.

“Een prettig vooruitzicht voor Frank”, vindt Ronald. “Tegen die tijd is het elftal volledig naar zijn hand gezet. Grote clubs als FC Barcelona en Real Madrid selecteren door en zien elk jaar hun zwakste spelers verdwijnen. In Nederland, dus ook bij Ajax, vertrekken de beste jongens. Jonge jongens of aankopen hebben nu eenmaal tijd nodig om het stokje over te nemen van spelers als Luis Suarez, Jan Vertonghen, Christian Eriksen, Toby Alderweireld en Daley Blind, die allemaal een mooie transfer maakten. Het gevolg is dat je als trainer deels weer opnieuw moet bouwen”, besluit de voormalige jeugdtrainer van Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/04/01/ronald-de-boer-frank-de-boer-zet-elftal-tegen-die-tijd-naar-zijn-hand/