Jong Ajax speelt met 2-2 gelijk tegen VVV-Venlo

Jong Ajax heeft gisteravond op Sportpark de Toekomst met 2-2 gelijkgespeeld tegen VVV-Venlo. Richairo Zivkovic was twee keer trefzeker voor de Amsterdamse beloften, die 45 minuten met tien man moesten spelen na een onterechte rode kaart voor Damian van Bruggen.

De beloftenploeg van Ajax opende na veertien minuten de score tegen de huidige nummer twee van de Jupiler League. Richairo Zivkovic kreeg de bal in de voeten gespeeld, waarna hij beheerst binnenschoot. VVV kwam er zo nu en dan gevaarlijk uit, maar stuitte elke keer op Andre Onana. De doelman bracht een paar keer goed redding.

Vroeg in de tweede helft kwam het team van Ulderink en Stam met tien man te staan. Damian van Bruggen kreeg onterecht rood van de scheidsrechter, waarna Seuntjes de toegekende strafschop benutte: 1-1.