Cerny: “Dat gun ik hem echt”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vaclav Cerny maakte dit seizoen zijn debuut in Ajax 1, maar komt de laatste weken vooral in actie voor de A1. Muric is degene die de laatste weken aanspraak mag maken om de rechtsbuitenpositie in het eerste elftal: “Dat gun ik hem echt”, schrijft Cerny in zijn blog op de website van Ajax. “Hij heeft het de laatste tijd goed gedaan en verdiende dan ook zijn debuut in het eerste elftal. Iedereen vecht voor zijn kansen, ik uiteraard ook. Voor mij is het een motivatie om door te gaan met hard werken. Dan weet je dat je in aanmerking kan komen voor Ajax 1.”

Afgelopen weekend kreeg hij rust: “Dat heeft mij goed gedaan. Maandag kon ik daardoor meedoen in een vriendschappelijk duel tegen Jong Twente. Die uitwedstrijd wonnen we met 0-2 en ik scoorde ook een doelpunt.”

Ook bereikte Cerny met Ajax A1 de kwartfinale van de Youth League, waarin Chelsea de volgende tegenstander is: “Het zijn grote jongens fysiek sterk en het is een team zal zijn dat blijft vechten. Zij zijn momenteel de titelhouder van de UEFA Youth League.” Hoewel de Tsjechische aanvaller een pittige wedstrijd voorspelt, heeft hij er vertrouwen in dat de A1 de halve finale zal halen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/cerny-dat-gun-ik-hem-echt/