Sinkgraven nog niet hersteld van blessure

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-middenvelder-Daley Sinkgraven is nog altijd niet hersteld van de blessure aan zijn voet. Op de officiële website laat de Amsterdamse club weten dat de Assenaar nog niet alle oefeningen meedeed. Na de warming-up en de eerste baloefeningen zette de Ajacied de training individueel voort.

De middenvelder van Ajax miste door de kwetsuur al de wedstrijden tegen Excelsior (3-0) en AZ (4-1). Bovendien werd hij in de gewonnen wedstrijden tegen Feyenoord (2-1) en FC Groningen (1-2) niet gebruikt. Zijn laatste wedstrijd speelde hij uit bij Roda JC (2-2) toen hij na zestig minuten werd gewisseld voor Davy Klaassen.

Robert Muric, die Sinkgraven verving in de selectie tegen Excelsior en AZ, trainde woensdag voluit mee met de hoofdmacht van Ajax. De aanvaller werd afgelopen maandagavond in de wedstrijd van Jong Ajax tegen FC Dordrecht (4-1) na een uur gewisseld, omdat hij kampte met griepverschijnselen. Inmiddels lijkt de Kroaat dus weer volledig fit te zijn.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/94714/sinkgraven-nog-niet-hersteld-van-blessure