Ajax A1 weet voor de derde keer op rij niet te winnen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax A1 heeft zaterdagmiddag voor de derde keer op rij niet weten te winnen. Na twee nederlagen eindigde de wedstrijd van zaterdag tegen FC Utrecht in 1-1.

In de eerste helft was de befaamde voorzet van Vince Gino Dekker weer veelvuldig te zien. Vanaf de linkerflank gaf hij de bal meerdere malen strak voor, maar de harde wind maakte het lastig om de bal precies op het hoofd van een teamgenoot te leggen. Zo bleven er talloze voorzetten komen, maar tastte Ezra Walian steeds net mis. FC Utrecht pakte het anders aan en dat resulteerde in een paar goede mogelijkheden. Jesse van Baal werd meerdere malen in stelling gebracht, maar kwam niet tot scoren. Keeper Stan van Bladeren stond goed in de weg.

Na een halfuur spelen was Ajax A1 dichtbij een goal. Uit een vrije trap vanaf een meter of twintig raakte Dekker de lat. De grootste mogelijkheid was echter toch voor FC Utrecht. Van Bladeren kreeg maar één hand tegen de bal na een vrije trap van FC Utrecht en ook de verdediging had moeite om de bal weg te krijgen. Het schot dat Utrecht uiteindelijk loste, ging naast.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajax-a1-weet-voor-de-derde-keer-op-rij-niet-te-winnen/