Ajax gaat niet door met pechvogel Bruijn

Bron: www.ajaxshowtime.com

De wegen van Jordy Bruijn en Ajax zullen na dit seizoen, of eventueel al sneller, scheiden. Het contract van de middenvelder loopt komende zomer af en Marc Overmars heeft bij het kamp Bruijn aangegeven dat deze niet wordt verlengd.

Daarmee komt er een einde aan een lange samenwerking van twaalf jaar. Bruijn doorliep een groot gedeelte van de jeugdopleiding bij Ajax en in 2013 tekende hij als grote belofte een driejarig contract. Hij timmerde aan de weg in een elftal met onder meer Damian van Bruggen, Donny van de Beek en Abdelhak Nouri, maar blessureleed kreeg hem de afgelopen jaren flink te pakken.

Een heup- en meniscusblessure hielden hem bijna anderhalf jaar aan de kant en dat terwijl zijn contractjaren door tikten. Aan de start van dit seizoen was Bruijn na hard werken weer volledig fit, hij maakte al snel de stap naar Jong Ajax, maakte daar al zijn debuut, maar de laatste weken speelt hij niet meer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/94186/ajax-gaat-niet-door-met-pechvogel-bruijn