Ajax en Jonk voeren gesprek in de Arena, vertrek lijkt onvermijdelijk

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Wim Jonk proberen alsnog een oplossing te vinden voor de problemen rondom het hoofd opleidingen. De advocaten van de club en Jonk voerden gisteren in de Arena uitgebreid overleg, waardoor het nog maar de vraag is of de arbitragezaak op 16 december doorgaat.

De kans dat Jonk hiermee behouden blijft voor Ajax lijkt overigens klein omdat er te grote scheuren zijn ontstaan tussen het Technisch Hart en Jonk. Doordat Jonk meerdere malen niet is aangeschoven bij vergaderingen lijkt Ajax sterk te staan in een eventuele arbitragezaak en de verstoorde arbeidsrelatie door Ajax eenvoudig moet zijn aan te tonen. Jonk liet hierop weten bewust te zijn van deze situatie en het gesprek lijkt dan ook een basis om tot een zo chic mogelijk(e) vertrek(regeling) te komen. Ajax is inmiddels druk bezig met de opvolging van de vertrekkende RvC-voorzitter Hans Wijers en de tot algemeen directeur gepromoveerde commissaris Dolf Collee. In het geheim wordt met Peter Mensing van PricewaterhouseCoopers (PWC) gesproken.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/12/02/ajax-en-jonk-voeren-gesprek-in-de-arena-vertrek-lijkt-onvermijdelijk/