Overmars tevreden over vastleggen talenten

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na alle commotie rond Ajax de laatste dagen, was Marc Overmars blij dat er op de aandeelhoudersvergadering ook nog over voetbal gepraat kon worden. Zo gaf hij aan erg blij te zijn met het toegenomen aantal internationals dat Ajax in de afgelopen drie jaar heeft afgeleverd. Toen Overmars in 2012 bij Ajax begon, leverde Ajax slechts tien procent van de spelers van het Nederlands elftal, inmiddels bestaat bijna eenderde (29 procent) van het Nederlands elftal uit Ajacieden.

Daarnaast uitte Overmars zijn tevredenheid over het vastleggen van talenten. Zo vertelde hij blij te zijn dat Ajax Riechedly Bazoer wist binnen te halen en dat de jonge middenvelder nu tot 2020 vastligt. Ook was hij tevreden over het tot 2020 vastleggen van Abdelhak Nouri, Donny van de Beek en Vaclav Cerny, die momenteel hun minuten maken bij Jong Ajax.

Wel gaf Overmars toe dat de Europese resultaten van Ajax tegen blijven vallen: “We hadden gehoopt dichter bij te zitten”, aldus Overmars over de aansluiting met de Europese top. Maar hij blijft tegelijkertijd ambitieus: “De ambitie blijft om terug te keren bij de Europese top.”(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/overmars-blij-met-vastleggen-talenten/