Sanogo geeft jawoord aan Ajax; eind van de week gepresenteerd

Bron: ajaxfanzone.nl

Alleen de medische keuring staat de komst van Yaya Sanogo (22) naar Ajax nog in de weg. De Frans-Ivoriaanse spits van Arsenal gaf volgens bronnen rondom Arsenal gisteravond laat zijn jawoord aan de Amsterdammers en wordt – als alles volgens planning verloopt – aan het einde van deze week gepresenteerd, zo meldt De Telegraaf.

Met de bliksemactie troefde directeur voetbalzaken Marc Overmars het eveneens geïnteresseerde OSC Lille af. De nummer acht van Frankrijk dacht drie dagen geleden Sanogo te hebben binnen gehengeld, maar de aanvaller gaf de voorkeur aan de (voorronde van de) Champions League.

Ook Arsenal-manager Arsene Wenger heeft zijn goedkeuring gegeven aan een verhuizing van het talent naar Amsterdam. De Franse coach van Arsenal heeft nog steeds vertrouwen in de ontwikkeling van de Afrikaanse aanvaller. Dat is ook de reden dat hij hem deze zomer niet heeft willen verkopen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/07/14/sanogo-geeft-jawoord-aan-ajax-eind-van-de-week-gepresenteerd/