Ajax A1 slaagt erin halve finales Copa te bereiken

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax A1 gaat 'gewoon' weer om de prijzen spelen.© Pro Shots

Het is Ajax A1 gelukt om de halve eindstrijd te bereiken van de Copa Amsterdam. De talenten van De Toekomst herstelden zich zondag van een nederlaag en voegden zich alsnog bij de laatste vier. Er wacht in de halve finales een duel met Club Guarani.

De Ajacieden openden het toernooi met een 5-0-zege op Rosenborg Bk A1, maar het eerste duel op zaterdag, tegen Besiktas A1, ging verrassend verloren. Het werd 0-1 voor de Turken en daarmee was de jonge selectie van Ajax A1 verplicht om in de afsluitende groepswedstrijd een goed resultaat neer te zetten.

Dat goede resultaat kwam er. Er werd met 2-1 gewonnen van Anderlecht A1, dat toch zeker geen slechte ploeg is. Robert Muric tekende voor een doelpunt plus een assist, op Vince Gino Dekker. Anderlecht A1 maakte nog de aansluitingstreffer, maar langszij komen was te veel gevraagd.

Dat hoefde ook niet, aangezien Anderlecht A1 met Ajax A1 meegaat naar de halve finales. Ajax A1 komt uit tegen Club Guarani A1 uit Paraguay, de jeugdspelers van Paars-Wit nemen het op tegen Vitesse.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17580