‘Zaakwaarnemer oud-Ajacied Dijks heeft eerste gesprek met feyenoord achter de rug’

Bron: ajaxfanzone.nl

De zaakwaarnemer van Mitchell Dijks heeft afgelopen week een eerste gesprek met feyenoord gevoerd, zo meldt Voetbal International. De belangenbehartiger van de linksback van Willem II sprak met technisch manager Martin van Geel. De bij Ajax opgeleide Dijks heeft in Tilburg nog een tot medio 2016 doorlopend contract.

Dijks (22) doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar een doorbraak in de hoofdmacht bleef uit omdat Frank de Boer telkens de voorkeur gaf aan Daley Blind of Nicolai Boilesen op de linksback positie. In het seizoen 2013/2014 werd Dijks op huurbasis uitgeleend aan sc Heerenveen. Ook AZ, Celtic en Hertha BSC hebben inmiddels interesse getoond in de oud-Ajacied. ‘Hij is een van de spelers op onze lijst’, aldus technisch directeur Earnest Stewart van AZ tegen Voetbal International. AZ zag de huidige linksback; Simon Poulsen, transfervrij vertrekken naar psv.

Bron: VI.nl

Likes(4)Dislikes(5)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/05/20/zaakwaarnemer-oud-ajacied-dijks-heeft-eerste-gesprek-met-feyenoord-achter-de-rug/