Klaassen, Serero en Onana in selectie voor Vitesse-uit

Bron: www.ajaxlife.nl

Klaassen werd zeer gemist tijdens de klassieker.© Björn Martens

Het zag er even slecht uit met vraagtekens bij twee van de drie vaste middenvelders, maar Davy Klaassen en Thulani Serero maken ‘gewoon’ deel uit van de selectie voor Vitesse-uit. Ook Andre Onana behoort tot de groep.

Klaassen is hersteld van een blessure aan zijn buikwand, Serero blijkt fit genoeg ondanks pijnen in de liesstreek. De Zuid-Afrikaan gleed eerder deze week uit op het gladde en natte trainingsveld. Daarbij schoot het in zijn lies.

Volgens Frank de Boer was het vrijdag nog ‘zeer twijfelachtig’ of Serero in Arnhem van de partij kon zijn, maar de ‘nummer zes’ blijkt in ieder geval fit genoeg om in de bus te stappen. Of hij ook in de basis begint, blijft natuurlijk even afwachten.

Als gevolg van een knieblessure bij Kolbeinn Sigthórsson is ook Richairo Zivkovic bij de hoofdmacht gehaald. Met nieuwkomer Onana gaat het helemaal snel. Na amper twee trainingen mag de keeper uit Kameroen al plaatsnemen op de bank. We hebben Onana op foto’s nummer 38 zien dragen, maar durven nog niet aan of dit ook zijn rugnummer wordt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16957