Tottenham: ‘Vertonghen kan niet verdedigen, moet weg, maar wel voor 20 miljoen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Tottenham Hotspur is bezig aan een teleurstellend seizoen af. De club staat slechts tiende in de Premier League en dus worden er zondebokken gezocht. Eerder kreeg ex-Ajacied Christian Eriksen al een berg kritiek over zich heen en nu is het de beurt aan zijn eveneens voormalig ploeggenoot bij Ajax; Jan Vertonghen.

Vertonghen maakte woensdag tegen Chelsea (3-0) geen goede indruk en in de media werd hij met de grond gelijkgemaakt door ex-manager Tim Sherwood. “Deze jongen kan gewoon niet verdedigen”, aldus Sherwood. De directie van Tottenham Hotspur lijkt ook genoeg te hebben van Vertonghen. Als er een goed bod komt, mag de ex-Ajacied vertrekken, zo weet de Belgische krant Het Laatste Nieuws te melden.

De 27-jarige Vertonghen mag dan volgens Sherwood niet kunnen verdedigen; Tottenham Hotspur zou toch graag circa twintig miljoen euro willen hebben voor Vertonghen, die een contract heeft tot medio 2017. Ondanks zijn mindere vorm ligt Jantje ook nog altijd goed in de markt. Onder meer Manchester United, AS Roma en Napoli zouden interesse hebben in de oud-Ajacied.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/12/05/tottenham-vertonghen-kan-niet-verdedigen-moet-weg-maar-wel-voor-20-miljoen/